Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک زن انگلیسی، زندگی عجیبی دارد. این زندگی آنقدر عجیب است که باعث شود تا او به زبان‌های مختلف حرف بزند و بدنش را به طور کامل به رنگ آبی دربیاورد و توجهات را به سوی خود جلب کند.

لوری‌لی سی ساله، آرزو دارد تا رنگ پوستش برای همیشه به شکل آبی دربیاید و در جستجوی راهی برای رسیدن به این هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوری به خودش لقب alein freak داده و به زبان کلینگونیه صحبت می‌کند، این زبان نخستین بار در سال ۱۹۷۹ میلادی در فیلم star trek استفاده شد و در ابتدا یک زبان خیالی بود، اما به یک زبان واقعی با حروف، کلمات و دایره‌المعارف خاص خود تبدیل شد.

لوری یک پیج در اینستاگرام دارد که اسم آن را instagram Houari گذاشته و بیش از ۱۰ هزار فالوئر دارد و لباس و ظاهر عجیب خود را شبیه موجودات فضایی درست کرده است.

او می‌گوید از ده سال پیش این سبک زندگی را انتخاب کرده و سبک خود را از جیارو گرفته است. جیارو کلمه‌ای برای تعریف فرهنگ مد فرعی در ژاپن است.

او می‌گوید با این مدل لباس و قیافه احساس راحتی می‌کند و از وقتی پیج اینستاگرام خود را دایر کرده باعث شده تا با آدم‌های زیادی دوست بشود و از این جهت زندگی او معنا پیدا کرده است.

او دوست دارد واکنش‌ها را در اینستاگرام ببیند. برخی از نظرات مثبت و برخی مسخره‌کننده است. او پیش از این کامنت‌های منفی و پر از نفرت دریافت می‌کرد.

یکی از رؤیا‌های او تبدیل شدن به یک آدم آبی است. این نخستین بار نیست که یک دختر خودش را به این شکل درمی‌آورد. آمبر لوک دختر جوان دیگری است که با هزینه ۲۵ هزار دلار بیش از ۱۰۰ خالکوبی و سوراخ در سراسر بدنش ایجاد کرده و رنگ چشمانش را تغییر داده‌است.

او هزاران طرفدار از سراسر جهان دارد که به نقاشی روی بدن علاقه دارند. یک مدل لباس استرالیایی با بیش از ۸۰ هزار فالوئر در اینستاگرام به خالکوبی روی بازو، صورت و پاهایش شهرت دارد.

بیشتر بخوانید

۹ خانواده مشهوری که به طرز عجیبی نفرین شده اند!

منبع: تابناک

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زندگی عجیب سبک زندگی آدم فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، اداره ملی فضایی چین اعلام کرد، کاوشگر چانگ‌ای‌۶ که قرار است سمت دور و پنهان ماه را کاوش کند، بین ساعت ۱۷ الی۱۶ بعد از ظهر به وقت چین و برابر با یک بامداد به وقت تهران پرتاب شود.

ماموریت چانگ‌ای‌۶ وظیفه جمع آوری و بازگرداندن نمونه‌ها از سمت دور ماه را بر عهده دارد که نخستین تلاش بشدیت در نوع خود است.

سازمان فضایی چین گفته است: موشک حامل لانگ‌مارچ با سوخت هیدروژن مایع و پیشرانه برودتی اکسیژن مایع تغذیه می‌شود و به دلیل عملکرد قوی که دارد برای این ماموریت انتخاب شده است.

به گفته لو یونتونگ، یکی از اعضای شرکت علوم و صنعت هوافضای چین، این ماموریت شامل ۱۱ مرحله است که ب خی از این مراحل به این صورت است که ابتدا، کاوشگر سوار بر موشک حامل لانگ‌مارچ می‌شود تا به مدار پرتاب شود، سپس سفر خود را به سمت ماه آغاز می‌کند. پس از رسیدن به مجاورت ماه، برای فرستادن کاوشگر به سمت دور ماه وقفه‌ای تعریف شده است و پس از رسیدن به سمت دور ماه و تکمیل نمونه برداری، کاوشگر رباتیک از سمت پنهان ماه بلند می‌شود.

به گفته مقامات چینی، چانگ‌ای‌۶ قرار است نمونه‌های بیشتری از سنگ‌های ماه جمع‌آوری کند تا داده‌های تکمیل‌تری از تاریخ و تشکیل ماه به دست آورد. این ماموریت نقش مهمی در توسعه دانش محققان از ماه و اصول آن، از جمله تشکیل زمین و دیگر سیارات دارد.

پس از انجام موفقیت‌آمیز ماموریت‌های چانگ‌ای یک تا چانگ‌ای ۵، چین نقش بزرگی در اکتشاف و بررسی ماه و سیارات منظومه شمسی برعهده گرفته است. ارسال چانگ‌ای‌۶ به مدار زمین این کشور را به یکی از قدرتمندترین کشور‌ها در حوزه فضایی تبدیل می‌کند.

این ماموریت نشان از توانایی و تلاش چین برای بالا بردن دانش و تکنولوژی خود در فضاپیما و کاوشگر‌ها را دارد؛ با انجام موفقیت‌آمیز این ماموریت، دانشمندان و مهندسان چینی می‌توانند به دستاورد‌های بزرگتری در اکتشاف فضا دست یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!