Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرد انگلیسی که حساب‌های "اسنپ‌چت" دختران را هک کرده و با سوءاستفاده از تصاویر خصوصی آنها، باج‌خواهی کرده است، به زندان افتاد؛ طبق اعلام پلیس انگلیس وی ۵۷۴ نفر از دختران و زنان جوان را طعمه خود قرار داده است.

مرد انگلیسی که حساب‌های اسنپ‌چت دختران را هک کرده و با سوءاستفاده از تصاویر خصوصی آنها، باج‌خواهی کرده بود، دستگیر شده و به زندان افتاد؛ "آکاش سوندی" به 65 جرم بین دسامبر 2016 و مارس 2020 اعتراف کرده است؛ پلیس انگلیس اعلام کرده است که "سوندی" 574 قربانی را در انگلیس، استرالیا، هنک‌کنگ، رومانی و سایر کشورها با هک‌کردن حساب‌های آنها در سرویس اشتراک تصاویر، مورد هدف قرار داد و در همین رابطه وی به 11 سال زندان محکوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس انگلیس اعلام کرد که این متهم، دختران و زنان جوان بین 16 تا 25 سال را طعمه قرار داده است؛ این متهم به قربانیان خود عنوان کرده است که اگر تصاویر جدید از خودشان ارسال نکنند، تصاویر هک ‌شده را برای دوستان و خانواده آنها ارسال می‌کند که در همین رابطه برخی از زنان جوان درخواست‌های وی را پذیرفتند و طبق آمار پلیس، حداقل در شش مورد،‌ تهدیدهای خود را عملی کرده است.

سرویس پیگرد قانونی تاج (CPS) گفته است که اقدامات این متهم تاثیر وحشتناکی بر روحیه قربانیان داشته است تا جایی که یکی از این قربانیان، اقدام به خودکشی کرده است؛ "سوندی" بعد از گزارش چندین قربانی مبنی برای تلاش‌های وی برای باج‌خواهی، هنگامی که یک واحد جرایم سایبری پلیس در 19 مارس به خانه وی حمله کرد، توسط پلیس دستگیر شد.

یک مقام پلیس محلی در همین رابطه گفت: این زنگ خطری برای کسانی است که مرتکب این نوع جنایت شوند، ما شما را می‌گیریم و محاکمه می‌کنیم و قطعاً به زندان خواهید افتاد. من از هرکسی که از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کند می‌خواهم تصاویر شخصی خود را ذخیره نکنند و مراقبت کامل انجام داده و از ایمن بودن داده‌های خود مطئمن شوند.

"جوزف استیکینگز" از CPS گفت: این متهم، به زنان جوان، صدمات عاطفی و روحی زیادی وارد کرده است. من می‌خواهم از همه زنانی که با شجاعت از تجربیات آسیب‌زای خود سخن گفتند، تشکر کنم و در آخر به "سوندی" نیز اعلام شده است که وی به مدت 10 سال در ردیف مجرمان جنسی ثبت خواهد شد.

به گزارش تسنیم؛ بعضی از برنامه‌ها مثل نرم‌افزار "اسنپ‌چت" با ایده‌هایی ساده و به منظور غفلت‌زایی هر چه بیشتر طراحی و عرضه شدند که هدفشان فقط یک نکته بود، "در اسرع وقت گوشی‌ات را بردار و اتفاق تازه را ببین"! ایده این برنامه بسیار ساده است، شما عکسی را برای دوستتان می‌فرستید، او فقط از یک یا 10 ثانیه فرصت دارد، تا عکس را ببیند؛ اگر زمان گذشت، عکس دیگر قابل دریافت و دیدن نخواهد بود و از سرورهای "اسنپ‌چت" حذف خواهد شد. تا تاریخ می 2014 روزانه 700 میلیون تصویر و فیلم توسط این برنامه ارسال شده که 500 میلیون از این تصاویر و فیلم‌ها دیده شده است.

هک اطلاعات "اسنپ‌چت" مسبوق به سابقه است تا جایی که در سال 2014 در عرض چند هفته، هزاران ویدیو و تصویر شخصی کاربران سرویس "اسنپ‌چت" بصورت عمومی توسط هکرها در دسترس قرار گرفت که به نظر می‌رسد برخی از آن‌ها پس از درز کردن، از یک سایت طرف سوم که آن‌ها را ذخیره کرده بود، بدست آمده است و گفته می‌شود حدود 200 هزار نفر از کاربران سرویس "اسنپ‌چت" قربانی این رخداد بوده‌اند.

در این درز بزرگِ تصاویر و داده‌های شخصی، هکرها ادعا کرده‌اند که حدود 13 گیگابایت از تصاویر کاربران را در اختیار دارند؛ سرویس "اسنپ‌چت"از پاسخگویی به رسانه‌ها خودداری می‌کند اما با ارائه‌ی بیانیه‌ای، نفوذ به سرورهای خود را به کلی رد کرد.

 

تسنیم/

برچسب ها: فضای مجازی ، اطلاعات ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lbg

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فضای مجازی اطلاعات بازارنیوز زنان جوان اسنپ چت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها

  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان
  • موضوع عدم تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در برخی از بانک‌ها پیگیری شد
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • یک سوال از بی بی سی ؛ چگونه نیکا بعد از تعرض و قتل، با مادرش تماس گرفت! | رسانه انگلیسی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد